Lange sužibo Kalėdų žvaigždė

Geroji žemele, 
Parodyk man kelią 
Į baltą, į tyrą 
Kalėdų žvaigždelę. 

Kai niekas nemato, 
Kai niekas negirdi… 
Kai angelas basas 
Ateina į širdį. 
Ateina į širdį 
Tik vaikiškai tyrą. 
Balti žiedlapėliai 
Ant delno pabyra. 
Balti žiedlapėliai 
Parodys tau kelią, 
Į nuostabiai tyrą 
Kalėdų žvaigždelę. 
Z. Gaižauskaitė 


Kalėdos – ypatingų vilčių ir svajonių metas, kada sušyla širdys ir norisi nuveikti kažką, kas skatintų visus tapti geresniais, o kad viešpataujanti tamsa būtų tik paskatinimas šypsotis, svajoti ir atrasti kažką nepaprasto...  
Vaduvos darželio-mokyklos mokytojai pakvietė įstaigos bendruomenę dalyvauti projekte „Lange sužibo Kalėdų žvaigždė“ ir sukurti šventinę nuotaiką bei skatinti širdyse įžiebti gerumo kibirkštėlę - visų grupių ir klasių tėveliai puošė vieną langą savo sukurtomis Kalėdų žvaigždėmis ir kūrė Kalėdinius miestelius ant palangių, o viską apjungė raminančios baltos žvaigždės išsibarstę ant visų darželio mokyklos langų.  
Dalyvauti projekte pakvietėme ir visos Lietuvos ikimokyklinio, priešmokyklinio ir pradinio ugdymo įstaigų vaikus, pedagogus ir tėvelius. Jie įvairiomis technikomis kūrė Kalėdų žvaigždes ir puošė savo įstaigų langus ir fotogtrafijas eksponavo uždaroje facebook grupėje „Lange sužibo Kalėdų žvaigždė“. Sulaukėme daug nuostabių darbų, kurie džiugino širdis ir kvietė laukti Kalėdinio stebuklo.  
Dėkojame visiems projekto dalyviams ir linkime pačių nuostabiausių ateinančių švenčių ir prasmingų darbų Naujais 2024 metais!!! 



 

Autorius:
Irena Kamarauskienė

Nuotraukos:
Lineta Kamašina

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos