Moliūgų alėja

  • Paskelbta: 2023-10-27
  • Kategorija: Renginiai

Rita tėtis,

Ris mama,

Ris visa visa šeima...

Ką? Visai ne kamuoliukus,

O dailiuosius moliūgiukus!

Štai  - akelė, štai  kita.

Šypsenėlė išskobta!

Dar uždegsime žvakelę

Ir keliausim į darželį...

Kiekvienas metų laikas turi savas tradicijas: žiemą džiaugiamės išpuošta  žaliaskare eglute, pavasarį stebimės gražiausiai nudažytais  margučiais,  vasarą  ieškome paslaptingo paparčio žiedo, o rudenį? -  na, kas gali būti smagiau ilgais ir tamsiais rudens vakarais kaip pasiraityti rankoves ir kartu su visa šeima skaptuoti moliūgus?

Tad siaučiant rudeninėms darganoms ir medžiams barstant paskutinius nuspalvintus lapus, Vilniaus Vaduvos darželis - mokykla pakvietė visą bendruomenę į jau tradicine tapusią šviečiančių moliūgų alėją.

Nuo lapkričio 23 dienos į grupes ir klases keliavo išradingai išskobti moliūgai ir sutūpė ant  palangių, kur ugdytiniai galėjo pasidžiaugti ir papasakoti apie šios daržovės virtimą puošniu žibintu, o spalio 27 - 31 dienomis visus pakvietė paslaptinga šviečiančių  žvakelių jūra. Plazdenančios liepsnelės kvietė užsukti ir pasidžiaugti jų skleidžiama šviesa, sušildydamos kiekvieno apsilankiusio mintis ir jausmus ir kviesdamos įžiebti meilės, gėrio, užuojautos ir supratimo liepsneles savo širdyse.

Autorius:
Mokytojos Irena , Ana, Lineta ir Gintarė

Nuotraukos:
Mokytojos Irena ir Ana

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos